Beste Volleybalvrienden,

Ook dit jaar wordt weer het grootste en leukste buitenvolleybaltoernooi van de Zaanstreek georganiseerd, waar zowel op professioneel als op recreatief niveau wordt gevolleybald. De hoofdsponsor is Buyten Products uit Wormer.
Anders dan vorig jaar, vindt het toernooi in 2018 plaats na de zomer. Vanwege andere activiteiten bij Sporting Krommenie, andere volleybaltoernooien (zoals ‘Texel-toernooi’) en feestdagen is het niet mogelijk om het toernooi voor de zomer te organiseren. We moeten dus nog even geduld hebben!

Heb jij zin in een sportieve dag vol gezelligheid met je teamgenoten, vrienden, familie of collega’s? Je kunt ze nu alvast enthousiast maken door een team samen te stellen voor bijvoorbeeld recreanten 6 tegen 6 mix of speel 3 tegen 3 dames of heren op verschillende niveaus. Inschrijfkosten zijn slechts €24,- per team!

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 1 september 2018 en we zijn weer te gast op het terrein van Sporting Krommenie in Krommenie, op veld 4 naast de nieuwe kantine waar om 9.30 uur de wedstrijden beginnen. Jaarlijks wordt dit evenement bezocht door een grote hoeveelheid enthousiaste volleyballers, van jong tot oud, van beginners tot echte fanatiekelingen. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven, zoals een groot springkussen en wat dacht u van de tobbedansbaan. Gedurende de dag is er volop eten en drinken beschikbaar en we sluiten weer af met een heerlijke barbecue en muziek. Doen jullie mee?!

Meer informatie over het toernooi is te vinden op onze website www.buitenvolleybal.nl.
Direct inschrijven? Nog even geduld. Zodra de inschrijving is geopend wordt u hier over geinformeerd.

Promotie
Denk je dat meer vrienden, familie of collega´s dit leuk vinden? Stuur deze aankondiging dan door binnen jou vereniging of bedrijf!

Heb je nog vragen en/of opmerkingen dan kun je ons een e-mail sturen: krovobuitenvolleybaltoernooi@gmail.com
Tot ziens op 1 september 2018!
Met sportieve groet,

Emiel Boerma & Roeland Hondema
Coördinatie toernooicommissie van
‘Het Krovo Buytenvolleybal Toernooi’