VCP

Mijn naam is Michaela Back en na wat jaren recreatief volleyballen in Den Haag, sinds 2002 in competitie verband in het Zaanse. Eerst VCA, vervolgens Clam Dycke en sinds 2017 bij VCC’92. In het dagelijks leven ben ik docent Pedagogiek en Rekenen op het Regio College in Zaandam. De jaren daarvoor was ik leerkracht op diverse basisscholen en in verschillende groepen.
In een vereniging maken vele handen licht werk. Bij Clam Dycke heb ik jaren CMV training gegeven en zo ook betrokken geweest bij de jeugdkampen VCC’92 / Clam Dycke.

Door vertrouwenscontactpersoon te worden, kan ik een bijdrage leveren aan de Veilige Sportomgeving binnen VCC’92. Vertrouwen, veiligheid en gehoord worden, is wat de leden van mij mogen verwachten. Dagelijks leer ik de studenten Pedagogisch Werk hoe belangrijk deze basisvoorwaarden zijn om te kunnen functioneren.
Schroom dus niet om mij te benaderen, als ik iets kan betekenen op dit vlak (hoe klein dan ook) kunt u op mij rekenen. Via de mail ben ik prima bereikbaar maar ook in de sporthal kunt u mij benaderen.

Sportieve volleybalgroet van Michaela.Email: vcp@vcc92.nl

Ps Als u mij niet ziet, maar een van m’n team-
genoten wel, vraag dan gerust waar ik ben.