Beste leden van VCC’92,

Zoals jullie misschien al gehoord of gelezen hebben, is het zaalseizoen ten einde. De competitie wordt niet meer verder gespeeld. De Nevobo heeft besloten dat via een puntenregeling de stand in de poule wordt bepaald wie promoveert of degradeert.

Voor alle VCC teams is dit gunstig uitgevallen, hierdoor hoeven de teams die op het randje stonden niet te degraderen of PD te spelen, dus deze blijven het nieuwe seizoen in dezelfde klasse spelen. Het is een uitzonderlijke situatie om zo abrupt de trainingen en de wedstrijden te moeten beƫindigen, dit is nog nooit voorgekomen.

Maar er is nog een sprankje hoop dat we straks aan het einde van het seizoen toch nog (buiten) kunnen volleyballen. Het Bestuur heeft per 1 juni de beachvelden in het zwembad gehuurd vanaf 18.00 uur t/m 20.30 uur op de dinsdag avonden tot de grote vakantie, dit natuurlijk onder voorbehoud volgens de RIVM regels. Teams die dat willen kunnen met elkaar afspreken om een partijtje te spelen. Maar ook als je individueel komt is er zeker wel plek!

Het bestuur vergaderd / bespreekt onderling via telefoon en mail, het bestuurswerk gaat gewoon door. De TC is druk bezig met de teamindeling en met de trainers over het nieuwe seizoen.

Misschien vragen jullie je af hoe het financieel er aan toe gaat. Van de Nevobo en NOC/NSF hebben wij het verzoek gekregen om de bondscontributie en Nevobo kosten te blijven betalen maar ook de huur van de sporthal. Dit kunnen wij alleen doen als de leden hun contributie blijven betalen. VCC’92 heeft alle contributie van de leden nu bijna binnen en hoopt dat alles binnen komt. Het bestuur heeft zich uitgesproken om aan het verzoek van de Nevobo en NOC/NSF te voldoen om zodoende zekerheid te behouden dat bv de sporthal niet in de problemen komt. Waarbij verhogingen van huren en Nevobo kosten hopelijk tot een minimum beperkt blijven. Mocht de financiĆ«le positie van VCC’92 het toestaan, dan zal gekeken worden of er mogelijk iets gedaan kan worden met de contributie voor het volgend seizoen.

Als jullie willen stoppen, om een of andere reden, het liefst niet, geef dit dan door voor 1 mei 2020

Als er meer nieuws is melden wij dit via de nieuwsbrief.

Met vriendelijke groet,

Bestuur VCC’92